Welkom bij Djembe.nl Djembé-workshops
 
De djembé wordt in vele culturen gebruikt om muziek te maken, te ontspannen, te onthaasten maar vooral ook om plezier te maken. Tijdens een workshop van djembé.nl kunt u kennismaken met dit veelzijdige instrument. Al onze workshops zijn laagdrempelig en iedereen kan meedoen.
 
Onze workshops staan garant voor een onvergetelijke happening. Het programma dat we door jarenlange ervaring tot stand hebben gebracht is van alle ingrediënten voor een spetterende workshop voorzien en kan makkelijk aangepast worden aan verschillende doelgroepen.
 
Daarnaast beschikken wij over een hoogwaardig percussie-instrumentarium en worden de evenementen uitgevoerd door een hecht team van vakmensen. In de workshops neemt de djembé een centrale plaats in, maar ook andere trommels en klankinstrumenten komen uitgebreid aan bod.
 
Mogelijkheden :
  Afrikaans themafeest met Afrikaanse aankleding, Afrikaanse drankjes, Afrikaans buffet
  Afro-Caribische dansworkshop
  Aansluitend/aanvullend optreden
  Trommelworkshop in combinatie met andere creatieve activiteit zoals maskers maken,  schilderen van Afrikaanse
  Schilden, enz.
  Dvd-opname?
Prijzen voor ieder budget!
 
Iedere groep vereist een eigen benadering. Prijzen zijn daarom afhankelijk van uw specifieke wens: samenstelling van de groep, aantal deelnemers, inhoud, duur, locatie, enz. wensen. Wij proberen voor elk budget en doelstelling een passend programma te maken.
Voor groepen met een klein budget kijken wij graag of we toch een workshop kunnen aanbieden. In goed overleg en met goede wil is heel veel mogelijk, In sommige gevallen, zijn wij bereid, mits onze agenda dat toelaat, om belangeloos op te treden. Denk hierbij aan een manifestatie of een festival. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.
 
 
Hoe schrijf je “Djembé ” ?
 
Het is blijkbaar niet eenvoudig het woord “djembé” te spellen.
Dat wordt op verschillende manieren geschreven namelijk;
djembée, djembéé, djembee, jambe, jambé, jambéé, jambee, jembé, jembe, jembee, yambe, yambee, trommel, yambé, yambéé, tam-tam, maar de enige echte wijze is  “djembé”
 
Download hier onze catalogus
Download hier onze catalogus
Download hier onze catalogus
Download hier Acrobat Reader
Download Acrobat Reader